Elias Kinnunen

Yhteystiedot

Fysiikkavalmentaja Elias

Kympinkatu 3B, 40320 Jyväskylä, Tiimiakatemia

040 058 3951


Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon (10-20min) täyttämällä tietosi ja toiveesi yhteydenoton ajankohdaksi.

Tapaaminen voidaan toteuttaa etäyhteydellä, kasvotusten tai puhelimitse.

Kuka on Elias?

Olen 24-vuotias kotoisin Keski-pohjanmaalta Kokkolasta. Olen harrastanut liikuntaa koko elämäni. Urheiluharrastuksiani ovat olleet niin jalkapallo, salibandy, golf, kuntosali kuin jääkiekko, jota olen harrastanut erilaisissa ympäristöissä Nuorten SM-tasolta aina rautaliigaan asti. Joukkuekaverina nään itseni kunnianhimoisena, oikeudenmukaisena sekä ennen kaikkea joukkueen eteen itsensä likoon laittavana persoonana. Pelien ulkopuolella olen helposti lähestyttävä lupsakka persoona, joka ei turhaan stressaile!

Kiinnostukseni kohteitani ovat lihasmassan ja voiman kehitys, painonhallinta, nopeusvoima ja räjähtävyys, ravitsemuksen merkitys ja huippu-urheilijaksi kasvaminen. Koulutukseltani olen APT (Auktorisoitu Personal Trainer), mitä opiskelin lukuvuoden 2019-2020 HEO:ssa. Koulutus sisälsi 25 opintopistettä Personal Trainer- koulutusta, Ravitsemustiedettä 25 op sekä liikunnan ja terveyden perusopintoja 25 op. Toiselta ammatiltani olen Turvallisuusvalvoja Vaasan ammattiopistosta, mistä valmistuin vuonna 2017. 

Toimin Jyväskylän Tiimiakatemialla, joka on Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyteen ja liiketalouteen keskittyvä linja. Tiimiakatemialla opimme jatkuvasti uutta yrittäjyydestä, liiketaloudesta, markkinoinnista ja ylipäätään kaikesta liike-elämän toiminnasta. Parhaillaan toimin Tiimiakatemian sekä Osuuskunta Hohke hyvinvointipäällikkönä!

Valmentajana olen tavoitteellinen, määrätietoinen ja asiantunteva. Valmennukseni tarkoitus on auttaa sinua kohti meidän yhdessä laatimia tavoitteita. Valmennuksessani sinä olet tähtipelaaja, jolla on vastuu työmoraalista ja jolle kuuluu kunnia onnistuneesta saavutuksesta. Valmentajana minä autan ja tuen ammattitaidollani sinut saavuttamaan päämääräsi, jonka jälkeen yhdessä luodaan uudet tavoitteet ja päämäärä. Valmennus on tiimityöskentelyä, johon kuuluu Valmentaja ja Valmennettava. Projektimme on meidän yhteinen, ei sinun, ei minun, vaan valmennuksessani korostuu sana ME. Yhdessä me tehdään tulokset!