Valmennus

Treeniohjelmat

Tarjoan ainutlaatuisia henkilökohtaisiin tavoitteisiin perustuvia treeniohjelmia, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten. Olitpa sitten aloittelija, joka haluaa saada kuntoilusta uuden harrastuksen tai kokenut urheilija, joka tavoittelee uusia ennätyksiä, minulla on ratkaisu juuri sinulle!

Kuntosaliohjaus

Liikunnan aloittaminen ei ole koskaan ollut näin inspiroivaa ja hauskaa! Meidän ystävällinen ja motivoiva kuntosaliohjaus antaa kuntosalikäynnistäsi miellyttävän kokemuksen. Kuntosaliohjauksessa tutustutaan kuntosalilaitteisiin ja painoihin. Lisäksi katsotaan, miten  liikesuorituksia voisi tehdä turvallisemmin. 

Personal Training

Personal Training -valmennus on paljon enemmän kuin pelkkä kuntosaliohjaus. Valmentaja tarjoaa sinulle jatkuvaa tukea, motivointia ja ohjausta matkallasi kohti tavoitteitasi. Valmentaja auttaa sinua ymmärtämään oikeat liiketekniikat, varmistavat harjoittelun turvallisuuden ja tehostavat harjoittelua tarpeidesi mukaan. 

Fysiikkavalmennus

Tehosta joukkueesi tai työyhteisösi suorituskykyä ammattitaitoisella fysiikkavalmennuksella! Fyysinen ja psyykkinen suorituskyky on olennainen osa menestyvää joukkuetta tai yritystä. Tarjoan räätälöityä valmennusta seuroille ja yrityksille, jotta voitte saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja ylittää omat tavoitteenne. 

Yritysvalmennus

Tarjoan yrityksille monipuolisia ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi menestymään ja työntekijöitäsi saavuttamaan parhaan suorituskykynsä. Palvelumme voi sisältävää esimerkiksi taukojumppaa, fysiikkatreenejä sekä hyvinvointi- ja suorituskykyaiheisia luentoja ja dialogihetkiä. 

TyHy & TyKy 

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät tarjoavat täydellisen tilaisuuden irrottautua arjen kiireistä ja vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta. Voimme järjestää päivän täysin oman organisaation tiloissa tai auttaa löytämään upean ulkopuolisen paikan, joka sopii tarpeisiinne.

Lähetä viesti!