Fysiikkavalmentaja Elias siirtyy Kuopioon | Personal Trainer Kuopio

Fysiikkavalmentaja Elias tarjoaa liikunta- ja hyvinvointivalmennusta. Liiketoiminta muutti kesällä 2023 Jyväskylästä Kuopioon. Fysiikkavalmentaja Elias on koulutettu Fysiikkavalmentaja & Personal Trainer Kuopio:ssa.


Palveluita ovat:

 • Treeniohjelmointi
 • Valmennus
 • Kuntosaliohjaus
 • Räätälöidyt valmennus- ja TyHy & TyKy paketit organisaatioille.


Asiakkaat saavat uusia näkökulmia ja työkaluja omaan liikuntaharrastukseen | Personal Trainer Kuopio

Valmennuksessa opetellaan tekemään treeniliikkeitä turvallisesti ja tehokkaasti. Lisäksi tehdään tarkka suunnitelma haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi, johon kuuluvat laadukas alkukartoitus, treeniohjelmointi ja treeniohjelman toteutus.


Ennen mitään solmittuja kauppoja on tärkeetä valmentajan ja asiakkaan tutustua toisiinsa, jotta voidaan varmistua siitä, että valmennusprojekti sopii molemmille osapuolille. Ensimmäisen keskustelun jälkeen asiakkaalle annetaan hyvin aikaa miettiä valmennusta sekä mahdollisesti kartoittaa muita valmentajia, jotta jokainen asiakas voi varmistua siitä, että saa parhaan avun tavoitteiden saavuttamiselle.Kuka sopii Fysiikkavalmentajan asiakkaaksi?

Fysiikkavalmentaja Eliaksen asiakkaat ovat koostuneet yksityishenkilöistä, yrittäjistä, urheilijoista sekä erilaisista organisaatioista. Fysiikkavalmentaja tarjoaa niin Personal Training -palvelua useisiin eri henkilökohtaisiin tavoitteisiin kuin fysiikkavalmennusta urheilijoiden suorituskykyjen parantamiseen.


Tyypillisimpiä ratkottavia ongelmia


 • Lihasten vahvistaminen
 • Elämäntapojen muutos
 • Painonhallinta
 • Energisyyden lisääminen arkeen
 • Liikkuvuuden ja liikeratojen lisääminen
 • Urheilijan lajifysiikan parantaminen
 • Urheilujoukkueen fysiikkavalmennus


Treeniohjelmointi

Treeniohjelmointi tarkoittaa yksilöllisen harjoitusohjelman suunnittelua ja laatimista asiakkaalle, joka perustuu heidän tavoitteisiinsa, nykykuntoonsa, mahdollisiin rajoituksiinsa ja muihin yksilöllisiin tekijöihin. Treeniohjelma voi käsittää erilaisia liikuntamuotoja, harjoitteita, intensiteettejä ja aikatauluja, jotka auttavat asiakasta saavuttamaan haluamansa tulokset tehokkaasti ja turvallisesti.


Kaiken kaikkiaan treeniohjelmointi on tehokas tapa varmistaa harjoittelun tarkoituksenmukaisuus, turvallisuus ja tavoitteiden saavuttaminen. Fysiikkavalmentajan ja Personal trainerin avulla asiakkaat voivat hyötyä yksilöllisestä ohjelmasta, joka tukee heidän ainutlaatuisia tarpeitaan ja auttaa heitä matkalla kohti parempaa terveyttä ja kuntoa.Kuntosaliohjausta Kuopion saleilla

Kuntosaliohjauksen ensimmäinen vaihe on yksilöllinen alkukartoitus. Keskustelemalla tavoitteista, liikuntataustasta ja mahdollisista rajoituksista valmentaja voi suunnitella sopivan harjoituksen ohjaustapaamiselle. Tämä ohjelma on suunniteltu ottamaan huomioon nykyinen asiakkaan taso ja auttamaan asiakasta toteuttumaan haluamansa treeni tehokkaasti ja turvallisesti.Työhyvinvointipalveluita yrityksille ja oppilaitoksille

Fysiikkavalmentaja Elias on myös kokenut hyvinvointialan asiantuntija, joka on aikaisemmin toiminut Jyväskylän Tiimiakatemian hyvinvointipäällikkönä. Kuopiossa tavoitteena on päästä asiantuntijuudellaan edistämään opiskelijoiden ja yritysten energisyyttä ja suorituskykyä.


Jos olet kiinnostunut treeniohjelmoinnista, valmennuksesta tai kuntosaliohjauksesta, niin voit ottaa yhteyttä Fysiikkavalmentaja Eliakseen.


Sähköpostiosoite: elias@fysiikkavalmentaja.fi

Verkkosivut: fysiikkavalmentaja.fi


Personal Trainer Kuopio

Picture of Fysiikkavalmentaja Elias

Fysiikkavalmentaja Elias

elias@fysiikkavalmentaja.fi