Johtavat ajatukset

Mitä ovat johtavat ajatukset? Se on termi, jonka tarkoitus on johtaa meidän toimintaa Tiimiakatemialla. Johtavat ajatukset on tärkeitä itselle, tiimille ja koko tiimiakatemian yhteisölle. Johtavia ajatuksia tullaan käymään Tiimiakatemialla vuosittain läpi treeneissä ja johtavia ajatuksia päivitetään tarvittaessa. Johtavat ajatukset toimivat innostuksemme lähteenä ja niiden perustana ovat keskinäinen luottamus, itsekuri ja ylpeys aikaansaannoksistamme. Johtavat ajatuksien tehtävä antaa meille ikään kuin strategian meidän toimintaan Tiimiakatemialla ja jokaisen yksilön tiimiakatemialla on velvollisuus noudattaa tätä, jotta saadaan kehitettyä yksilöä ja näin yksilö kehittää omalla panoksellaan tiimiä.


Tiimiakatemian 10 ohjetta tiimiyrittäjälle.

  1. Tee aloite, uskalla etsiä ohjeita.
  2. Opi hallitsemaan kaaosta. Se on ensimmäinen askel luovassa prosessissa.
  3. Saat tehdä virheitä. Voit oppia niistä.
  4. Kohdista energiasi ratkaisuihin, älä ongelmien murehtimiseen.
  5. Tee parhaasi ja aseta tavoitteesi korkealle.
  6. Näe mahdollisuuksia, älä esteitä.
  7. Uskalla kokeilla ja olla oma itsesi.
  8. Hymyile, nauti ja heittäydy.
  9. Ole nöyrä ja luo menestyksesi aina uudelleen.
  10. Kunnioita kanssaihmisiä ja hyödynnä Tiimiakatemian sisältä löytyvä kokemus ja tieto, jottei pyörää tarvitse keksiä uudelleen.


Tiimiyrittäjän 10 ohjetta on laadukas ohje Tiimiakatemialla toimimiseen. Tiimiakatemia on yhteisö, jossa ihmiset auttavat toisiaan vilpittömästi ja yhdessä tehdään töitä kohti päämäärää. Tiimiakatemialla on todella paljon yrittäjähenkistä porukkaa ja se näkyy arjessa jatkuvasti tavalla, kuinka innostutaan yhdessä ja annetaan uusille ajatuksille ja näkökulmille tilaa. Ollaan avoimia uudelle tiedolle. Tiimiakatemian johtavat ajatukset sisältää tiimiyrittäjän nämä 10 ohjetta, tiimiakatemian arvot, mission ja vision. Treeneissä käsiteltiin johtavia ajatuksia 15.2. maanantaina. Käytiin treeneissä arvot ja tiimiyrittäjän 10 ohjetta läpi kohta kohdalta. Pohdittiin, kuinka voidaan tiimissämme vaalia näitä ohjeita ja arvoja ja miten saadaan luotua ilmapiiri, jossa jokainen voi toteuttaa itseään sekä olla oma itsensä.


Kaikki blogitekstit!